FLEX: your custom-made band!


"Flex heeft onze feestavond tot een superfeest gemaakt!

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs, leuke mensen en veel mogelijkheden. Kortom: een echte aanrader!" Pieter

Ieder feest is uniek en vraagt een persoonlijke muzikale invulling.

 

Fleur biedt de mogelijkheid tot Your Band On Demand: FLEX!

Van fluisterzacht tot big party,
Van danceclassics tot top-40,
Van 2 tot 8 muzikanten,
Dat is FLEX! 

 

Band on demand? Hoe dan? 

 

De basis bestaat uit 4 muzikanten:
een toetsenist, een zangeres (Fleur), een drummer en een bassist.

Maar er is veel meer mogelijk! 

  • Een extra zangeres? Dan mag Raining Men niet ontbreken!

  • Liever een zanger erbij? Dan kan je liedjes van Marco Borsato of Kensington verwachten.

  • Een gitarist zorgt voor funky slagjes, stevige solo's en de mogelijkheid tot rocknummers als Girl.

  • En een saxofonist is natuurlijk te gek als je houdt van blazerssolo's en lijntjes.

 


FLEX is de perfecte band voor feesten die wat rustiger beginnen maar waar later (indien gewenst) iedereen op de dansvloer moet staan.

FLEX speelt 3 x 45 minuten en neemt standaard zelf een kleine geluidsinstallatie (geschikt tot 100 personen) en lichtinstallatie mee.

Meer gasten? Liever 4 x 45 minuten? Geen enkel probleem, alles is bespreekbaar! 

 

 

 

Wat vond men eerder van FLEX?

Lees het hieronder!

 

Marco en Eline 

"Je vraagt haar en ze zegt…… JA. Vanaf dat moment begint de voorbereiding van wat de mooiste dag van je leven moet worden. Je bent dus ook super kieskeurig op hoe je de dag vorm wil geven en wie je daarbij nodig hebt. 

Wij hadden één centraal thema, ‘romantisch en intiem-gezellig’ en wisten dat muziek daarin heel belangrijk zou zijn. Na wat screening via internet besloten wij een mail naar Fleur te sturen met de vraag; Hoe zou jij onze dag muzikaal omlijsten? En dan merk je dat je te maken hebt met een professional. 

Fleur kwam met een concept dat naadloos aansloot op onze ideeën. En daar bleef het niet bij want ook na het tekenen van de overeenkomst kwam Fleur nog met ideeën die onze dag nog onvergetelijker hebben gemaakt. Zelfs onze gasten spreken nog steeds vol lof over Fleur die men typeert als een zangeres met een schitterende stem en een hele positieve performance. 

Ook de band (drums, bas, toetsen en saxofoon) speelde geweldig. Ben je op zoek naar kwaliteit, creativiteit en flexibiliteit dan is Fleur de beste keuze."


 

Auke en Ilona 
"Reactie van een van onze gasten "Zelden zo'n goede coverband gezien!". Dit onderschrijven we volledig. Flex heeft een geweldige sfeer gebracht op ons onvergetelijke avondeest. Fantastisch gespeeld, mooi gezongen en heel leuke interactie met onze gasten. Jullie speelden een gevarieerd repertoire, zodat bij jong en oud de voetjes van de vloer gingen! Ook de communicatie over o.a. de openingsdans was super. Voor ons was er geen betere keuze dan Flex!"


 

P. Corstens
"Fleur heeft 3 nummers gezongen tijdens onze ceremonie. Het was fantastisch! Ze zingt zo zuiver, en de begeleiding van Sander is geweldig. Ze hebben zelfs 2 verzoeknummers ingestudeerd. Was geen enkel probleem. Mooier had het niet gekund! Ze heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen. 

Daarna heeft ze met Flex onze bruiloft nog een swingend feestje gegeven. Ondanks dat wij 's middags een feestje gaven gingen alle voetjes van de vloer! 
We hebben van veel gasten positieve reacties gekregen. Iedereen vond haar zoooo goed!

Ook de communicatie met Fleur ging erg goed. Ze reageerde altijd snel en uitgebreid op een mail. Ze is SUPER!!!!"