Ontzettend trots ben ik op de >80 reviews!
Lees hieronder hoe anderen mijn bands, bandleden en werkwijze hebben ervaren!

Klantreacties Sterre Productions

9.7 gemiddeld

Communicatie & afspraken: 9.7
Informatievoorziening: 9.4
Medewerkers: 9.9
Flexibiliteit: 9.4
Begreep onze wensen: 9.4
Prijs & kwaliteit: 9.7

Geplaatst op 4 juli 2021
Chris en Suus geven een 10
Wat een waanzinnige ceremonie hebben we dankzij Fleur & Gert-Jan gehad! Gert-Jan bouwde met klassieke gitaar de spanning langzaam op bij de inloop en daarna met de, door ons gekozen nummers, voor het weggeef moment tot aan het JA-woord. Met een duet tussen Fleur en onze dochter werd onze bruiloft extra bijzonder:-) Tijdens corona was Fleur flexibel, oprecht betrokken en onze afstemming perfect, maar boven alles is Fleur een geweldige zangeres die ons (en onze gasten) met haar stem echt heeft geraakt. Dat gevoel zullen we nooit meer vergeten….Fleur & Gert-Jan nogmaals bedankt voor deze bijzondere momenten!! Chris & Suus

Geplaatst op 23 oktober 2020
Michele en Oscar geven een 9
Super mooie begeleiding (zang & piano) bij onze ceremonie, geeft echt wat extra's! Veel complimenten gehad van de gasten.

Geplaatst op 5 september 2020
Marc en Tamara geven een 10
Bedankt voor het muzikaal begeleiden van ons huwelijk. Jullie waren fantastisch!

Geplaatst op 30 augustus 2020
Van Buren geeft een 10
Wauw wat hebben Fleur en Sander onze feestborrel compleet gemaakt. Ondanks de vele wisselingen van het programma i.v.m. corona waren Fleur en Sander flexibel. Een echte aanrader!

Geplaatst op 27 augustus 2020
Jeffrey en Angelique geven een 10
Wij hebben Fleur en band jaren geleden zien optreden bij een huwelijk waar wij te gast waren en vanaf dat moment wisten we: als wij ooit gaan trouwen dan willen we deze band op ons feest! Tijdens de voorbereiding van ons huwelijk kwamen we na wat zoeken op internet in contact met Fleur en vanaf het eerste moment was dit contact enorm prettig. Fleur is snel, volledig en behulpzaam in haar communicatie en bij de voorbereiding voor de grote dag. Samen met Sander en de andere bandleden van FLEX hebben ze alles uit handen genomen, zelf contact gehad met de trouwambtenaar en de locatie om er voor te zorgen dat alles zo soepel mogelijk zou verlopen. Lieve Fleur en Sander, we willen jullie en de andere leden van FLEX enorm bedanken voor jullie bijdrage op ons huwelijk. De muzikale begeleiding tijdens de ceremonie was nog mooier dan we al hadden gedacht, de sfeer tijdens het diner werd versterkt door de toetsenist en de gehele band tijdens het feest was fantastisch! Mede door jullie is onze dag onvergetelijk geworden! Liefs Jeffrey & Angélique 

 

Geplaatst op 9 juli 2020
Marja Henzen geeft een 10
In 1 woord geweldig! Onbeschrijflijk hoe mooi jullie ons nummer Rollercoaster van Danny Vera hebben gespeeld tijdens de ceremonie. Iedereen was in tranen en het was heel speciaal voor ons. Ook tijdens het feest hebben we enorm van jullie genoten. Al was het Corona tijd, jullie hebben er voor ons een geweldig feest van gemaakt!! Heel veel dank daarvoor. Fred & Marja

 

Geplaatst op 19 november 2019
Maaike en Pepijn geven een 10
Fleur heeft samen met haar band FLEX het dak eraf gespeeld! Zeer goede muzikanten, professioneel ingesteld en alles tot in de puntjes verzorgd. Voor bruiloften zeker een aanrader!!!

Geplaatst op 2 oktober 2019
Vera en Dennis geven een 10
Waar moeten we beginnen? Er is gewoon te veel om op te noemen zo goed vonden wij jullie!
Fleur en Sander (Mellow) hebben tijdens onze huwelijksceremonie 3 prachtige nummers laten horen. Het gitaarwerk van Sander is subtiel waardoor Fleur haar stem helemaal tot zijn recht komt. Wij hebben ontelbaar veel lovende reacties gehad over Mellow. "wat een prachtige stem" en "zo op de achtergrond en toch aanwezig" en "hadden ze niet nog langer kunnen spelen, we kregen er geen genoeg van".
Op ons avondfeest hebben wij FLEX laten komen met uitbreiding van een extra zangeres en gitarist en wat was dat alweer een knaller! We wilde graag dat de opbouw van de nummers sneller zou gaan zodat de dansvloer echt de hele avond gevuld was en dat was geen probleem. Repertoire werd omgegooid en BAM deze band heeft de hele avond geknald! Fleur kan alles is gebleken! Van 3 mooie romantische nummers op de ceremonie tot een podiumbeest in de avond. We krijgen nu 4 weken na de grote dag nog steeds complimenten. Wij raden iedereen Mellow en FLEX aan!!
Lieve Fleur, Sander en FLEX, ontzettend bedankt voor alles, het was fantastisch!!Geplaatst op 12 september 2019
Hannah en Sebastiaan geven een 10
Ten allereerste, Fleur en beide Sanders ontzettend bedankt voor jullie fantastische bijdrage aan ons huwelijk tijdens zowel de ceremonie als de volgende receptie.
Aangezien wij in het buitenland wonen hebben wij via e-mail contact opgenomen met Fleur en al snel kregen wij niet alleen enthousiast maar ook zeer gedetailleerd een e-mail terug met alle mogelijkheden voor op ons huwelijk. Ondanks wij Fleur voor ons huwelijk niet hebben kunnen ontmoeten, hebben mijn ouders haar opgezocht en heeft ze daar voor ons ter plekke een video opgenomen zodat wij naast de beelden op de website ook zo konden zien hoe goed en leuk Fleur en Sander waren. Vanaf dat moment waren wij nog verder overtuigd en wat zijn wij blij dat wij de beslissing hebben genomen om tijdens onze ceremonie gebruik te maken van het duo Mellow en om daarna Sander aan te laten sluiten bij de receptie zodat ze daar met een trio konden optreden.
Fleur heeft een enorme lijst aan nummers die ze kan zingen en het is juist zo enorm handig dat je zo precies iets uit kunt zoeken wat bij jullie samen past. Tevens kan ze 1 verzoeknummer instuderen zodat jullie persoonlijke moment met de muziekbegeleiding nog net even dat stukje mooier wordt. De aanwezigheid van Mellow bij de ceremonie was echt de zogeheten kers op de taart. Het maakte de hele ceremonie af en fantastisch dat bij het binnentreden, het tekenen van de akte en bij het uittreden alles muzikaal begeleid werd. Vervolgens werd als trio tijdens de receptie voor nog eens 1,5 uur gespeeld.
Na het huwelijk hebben we van onze gasten enkel complimenten ontvangen over het trio, niet alleen over de enorme zuiverheid van de zang maar ook hoe goed zij de ceremonie aanvoelden qua muziek en hoe enorm de gasten genoten hadden van de verschillende muziek tijdens de receptie.
Alle afspraken zijn volledig nagekomen en ondanks we Fleur pas voor het eerst zagen op onze huwelijksdag reageerde ze altijd snel op onze e-mails waardoor wij volledig vertrouwen hadden in hun aanwezigheid en optreden. Ze lijken ons een fantastische bijdrage voor elk huwelijk, nogmaals bedankt!

 

Geplaatst op 11 september 2019
Mandy en Kevin geven een 10
Lieve Mellow,
Ik wil jullie hartstikke bedanken voor jullie prachtige bijdrage op ons huwelijk afgelopen juni. De nummers die jullie speelden waren zo mooi gedaan en het heeft voor een onvergetelijke ceremonie gezorgd. Al bij de eerste noot van ‘You’ve got the love’ kon ik het niet meer droog houden.
Toen wij begin 2018 op de open trouwlocatie route waren zagen wij Mellow voor het eerst spelen. Vanaf dat moment waren wij meteen verkocht. Live muziek geeft extra sfeer en emotie aan de ceremonie en dit hebben onze gasten ook zo ervaren. Vanaf het begin is het contact met Fleur heel warm en duidelijk geweest. Zij kon ons goed adviseren met betrekking tot de muziekkeuze en reageerde ook snel op mijn vragen. Ik heb mij geen moment zorgen hoeven maken of alles wel zou lopen zoals gepland. Fijn!

Geplaatst op 9 september 2019
Richard en Nina geven een 10
Fleur zorgde voor het gouden randje aan onze ceremonie. Live muziek geeft sowieso iets extra's aan een bruiloft, maar als het dan ook nog eens geweldig gezongen wordt.. Emotie alom natuurlijk ;-) Van onze gasten kregen we na afloop veel complimenten over de muziek. En die mogen Fleur en haar basgitarist allemaal in hun zak steken!
 

Geplaatst op 1 juli 2019
Bianca en Edward geven een 10
Wij hadden fleur gevraagd om tijdens onze ceremonie te zingen, wat geweldig heeft ze dit gedaan!!! Zo mooi om tijdens de ceremonie veelbetekenende nummers live te horen, wat een emotie!!!! Fleur heeft ook zo’n mooie lieve uitstraling en dan haar stem daarbij is echt perfect, wij raden haar dan ook echt aan als je een onvergetelijke bruiloft wilt hebben!!! Edward & Bianca

 

Geplaatst op 6 mei 2019
Lisette en Erik geven een 10
GEWELDIG! De warme stem van Fleur samen met de muziek van Sander waren een zeer bijzondere emotionele bijdrage tijdens onze ceremonie. s Avonds lekker swingen met Flex. Kortom mede dankzij jullie was onze dag GEWELDIG!

 

Geplaatst op 25 december 2018
Erik en Mirjam geven een 10
Het duo Fleur&Sander verzorgde op onze bruiloft de muziek tijdens de ceremonie. Er was een ruime keuze van muzieknummers. Fleur zingt fantastisch en denkt graag met je mee. Tijdens het feest speelde de band FLEX, zij hebben er een waanzinnig feest van gemaakt! Wij rade zangeres Fleur en haar band van harte aan!

 

Geplaatst op 14 oktober 2018 
Kees en Daphne geven een 10
Op onze bruiloft hadden wij het duo Mellow tijdens onze ceremonie. De door ons gekozen liedjes zijn perfect vertolkt. Ook de samenwerking met onze trouwambtenaar was top. Hierdoor werd er tijdens een heel gevoelig stukje in de speech een mooi stukje muziek gespeeld. Dit is ons echt bij gebleven en heeft zoveel extra's toegevoegd!
We hebben hier erg veel mooie herinneringen aan.

 

Geplaatst op 26 september 2018
Henri Bouw geeft een 10
Super communicatie vooraf. Fleur voelde precies aan wat onze wensen waren, rustiger tijdens het walking dinner en daarna een fantastische band waarbij zelfs bij de meest verstokte barkrukzitter de voetjes van de vloer gingen!! We hebben een geweldige avond gehad.

 

Geplaatst op 11 september 2018
Robbert en Jose geven een 9.3
Fleur heeft gezongen tijdens de ceremonie van onze bruiloft. Het was super. Wat een mooie en gevoelige stem. En genoeg keuze uit verschillende liedjes

 

Geplaatst op 28 augustus 2018
Marc en Lisanne geven een 10
We kennen Fleur inmiddels al een tijdje. Zij was 1 van de eerste mensen die we hebben vastgelegd voor ons huwelijk. Een zangeres die zo mooi zingt dat ze je raakt, overbrengt wat ze zingt, of dat nou een gevoelig nummer is, of een up-tempo hit, zij zingt het en jij voelt het. Wij hadden de eer om haar tijdens onze ceremonie te hebben spelen, en later op de dag op ons feest met FLEX. Ze is omringt door topmuzikanten en wij kunnen zowel Mellow als FLEX zeker aanraden.
Het contact met Fleur is vanaf minuut 1 geweldig geweest. Ze gaf ons een privé optreden op onze toekomstige trouwlocatie en raakte ons meteen zo diep dat we haar direct die dag hebben benaderd voor ons huwelijk. In de tijd erna hebben we veel contact gehad, per mail, per telefoon. Altijd vriendelijk en meedenkend, en altijd gemotiveerd om het tot in de puntjes te doen zoals jij voor ogen hebt. Van nummers instuderen tot de opbouw van de sets, alles was super.
Eigenlijk was het alsof er een vriendin van ons voor ons optrad, maar wel een uiterst professionele.

 

Geplaatst op 5 augustus 2018
Stephanie en Filip geven een 10
Lieve Lieve Fleur,
We willen jou, Sander en Maarten ontzettend bedanken voor jullie fantastische bijdrage aan onze bruiloft!
Jullie hebben zowel ons als alle gasten kippenvel bezorgd! Wat hebben jullie onze wensen goed weten te vertalen en we hadden niet durven hopen dat het zo mooi zou worden! De perfecte sfeer tijdens de ceremonie en de heerlijke relaxte maar o zo mooie begeleiding bij de borrel en het diner.
Wij hebben er zelf enorm van genoten en met ons, onze gasten. We hebben zo veel leuke reacties gekregen en ze waren erg onder de indruk van jullie enthousiasme, kwaliteiten en in het bijzonder jouw prachtige stem. Precies de ervaring die wij de eerste keer toen wij jullie hoorden ook al hadden!
We hopen jullie nog eens tegen te komen en weer te mogen genieten!

Liefs, Stephanie & Filip Verberg
 

 
Geplaatst op 5 juli 2018
Chrystelle en Thijs geven een 10
Lieve Fleur, Dear Fleur, (English Below)
WoW, dit is echt geweldig, loepzuiver! Dit zijn de eerste woorden (+kippenvel) die mij te binnen schoten toen Fleur begon te zingen. Ook onze internationale gasten waren heel erg onder de indruk van de nummers die jij zong gedurende onze ceremonie. Het Engels was perfect, de combinatie met de gitaar super afgestemd en het paste super in de sfeer van onze bruiloft. In slechts vier weken van contact, voorkeuren afstemmen en het huwelijk zelf hebben wij jouw als super vriendelijk, professioneel en met een gouden stem leren kennen.
Wij hebben jou voor alle facetten 5 sterren gegeven, jij hebt onze bruiloft echt onvergetelijk gemaakt! En wij denken dat de gasten die binnenkort gaan trouwen, jou zeker zullen gaan bellen :)
Voor alle gasten die deze review online lezen: luister gewoon even naar haar nummers online en je hoeft niet meer verder te zoeken!
Een hele dikke knuffel,
Chystelle en Thijs
--------------English--------------
I would like to thank you for the amazing performance you gave at our wedding the 30th June 2018. We could not have make a better choice for our ceremony. When you sang "Hallelujah", I got goosebumps and all my guest confirmed they had the same. You were truely amazing! All the guest came to me to tell me how much they enjoyed your songs. Amazing performance, very nice and clear communication and flexibility: 4 weeks before the wedding asking you to prepare songs, we were challenging you! And you made it perfect. 
A Huge thanks from us!
Chrystelle and Thijs


Geplaatst op 18 juni 2018
Annette en Niels geven een 10
Fleur heeft onze trouwceremonie met fantastische zang begeleidt en er een onvergetelijk moment van gemaakt. De live muziek van haar maakte de ceremonie nog intiemer.
Onze gasten waren zeer onder de indruk van haar stem! Samen met Sander op de basgitaar een echte aanraden.
Ook tijdens onze receptie heerlijk om de stem van Fleur op de achtergrond te horen en ze heeft speciaal nog ´ons´ nummer gezongen. Beide Sanders hebben heerlijk gespeeld en het samenspel van dit trio is geweldig.


Geplaatst op 18 juni 2018
Maurice en Paola geven een 9
Fleur en Sander hebben wij op internet gevonden, we waren meteen onder de indruk! Een aantal weken voor onze bruiloft hebben wij ze voor het eerst live gezien. Fantastisch! Een schot in de roos! Hun optreden op onze bruiloft is heel bijzonder geweest en onvergetelijk, wij denken dat iedereen die aanwezig was dat zal beamen. Top optreden! Fleur en Sander kunnen wij een ieder met trouwplannen van harte aanbevelen.
Maurice en Paola van Stijn

 

Geplaatst op 14 maart 2018
Lisanne en Kevin Koobs geven een 10
"Onze bruiloft was niet hetzelfde geweest zonder de prachtige begeleiding van Fleur&Sander tijdens de ceremonie en de feestelijke muziek van FLEX tijdens het feest. We hadden nogal ongewone wensen voor de ceremonie en Fleur&Sander hebben dit, samen met de babs, met beide handen aangepakt en tot een geweldig resultaat gebracht. Ontroerd tot op onze botten. Onze gasten hadden tijdens de vele gesprekken die we achteraf hebben gevoerd vaak maar één vraag: waar hadden jullie die geweldige zangeres en die geweldige band vandaan?! Fleur is in omgang erg prettig en neemt alle tijd om goed uit te vogelen wat de wensen zijn. Ze is daarnaast niet bang om met haar eigen mening te komen, waardoor je direct het gevoel krijgt dat het goed gaat komen. Zo wilden wij graag direct een knalfeest, waarop Fleur met de tip kwam om een extra zangeres aan de band toe te voegen. We zijn nog nooit zo blij geweest met een keuze als op onze feestavond: wat een knalfeest hebben ze ervan gemaakt! We hebben genoten van de hele dag, maar dankzij de muziek was de hele dag meer dan perfect! Niets dan lof :)."


Geplaatst op 9 november 2017 
Erik en Marianne geven een 10
Wat een unieke band. Vanaf het allereerste contact was er een perfecte samenwerking. Ook op het gebied van verzoeknummers niet anders dan lof.
Zowel bij de begeleiding bij de ceremonie (alleen zang en piano) als de easy listening met als klapper een spetterend feest kunnen we niet anders zeggen dan dat Fleur en haar band Flex de perfecte band is op een bruiloft. 

 

Geplaatst op 5 september 2017
Janneke en Giel geven een 9.0
Onze ceremonie werd uniek, speciaal & ontroerend door de muzikale begeleiding van Mellow!

 

Geplaatst op 31 augustus 2017
Tika en Jelle geven een 9.3
"Fleur en Sander hebben onze bruiloftsceremonie met live-muziek opgeluisterd. Dat gaf ook echt iets extra's aan de ceremonie. Je kiest zelf wat je dan wilt horen. s'Avonds heeft Fleur met haar Flex band de live-muziek voor het feest verzorgd, in de vorm van de 'basis' band met een extra zangeres. Ze hebben loepzuiver gezongen, en de sfeer mooi opgebouwd met de muziek. Heerlijke dance classics gehoord. Wij zijn super tevreden over Sterre Productions en kunnen haar van harte aanbevelen."

 

Geplaatst op 4 augustus 2017
Jolanda geeft een 10

Fleur en Sander zijn super! Zij hebben de muziek verzorgd tijdens de ceremonie van onze bruiloft. Vanaf het begin verliep het contact al goed. We vonden het zelf best spannend om obv alleen filmpjes muziek uit te zoeken. Fleur nodigde ons uit om live kennis te maken op een open dag en vanaf dat moment hadden wij ook geen twijfels meer. Ze hielp ons goed op weg tijdens de voorbereidingen en de communicatie verliep lekker vlot. Fleur en Sander zijn ontzettend fijn in omgang. Wij kregen na de ceremonie vragen van vrienden/familie of we haar en Sander al langer kennen. Wij maakte ons een beetje zorgen over de timings, maar ze speelden daar perfect op in. Wij hebben ontzettend genoten! Dankjewel Fleur & Sander!


Geplaatst op 31 juli 2017
Sam en Did geven een 10
Na een heel fijn telefoongesprek vooraf heeft Mellow een fan-tas-tisch optreden tijdens onze ceremonie gegeven. Ze denkt goed mee in de nummers en indeling van de nummers in de ceremonie. Wij hadden een verzoek nummer, Guus Meeuwis met 'Jij bent de liefde'. In eerste instantie kende Fleur het nummer nog niet maar daar was tijdens de ceremonie helemaal niks van te merken! Prachtig gespeeld en gezongen. Een live zangeres en bassist heeft voor ons een absolute meerwaarde gehad voor onze dag.
 

Geplaatst op 13 juli 2017
Marco en Eline geven een 10
Je vraagt haar en ze zegt…… JA. Vanaf dat moment begint de voorbereiding van wat de mooiste dag van je leven moet worden. Je bent dus ook super kieskeurig op hoe je de dag vorm wil geven en wie je daarbij nodig hebt.
Wij hadden één centraal thema, ‘romantisch en intiem-gezellig’ en wisten dat muziek daarin heel belangrijk zou zijn. Na wat screening via internet besloten wij een mail naar Fleur te sturen met de vraag; Hoe zou jij onze dag muzikaal omlijsten? En dan merk je dat je te maken hebt met een professional.
Fleur kwam met een concept dat naadloos aansloot op onze ideeën. En daar bleef het niet bij want ook na het tekenen van de overeenkomst kwam Fleur nog met ideeën die onze dag nog onvergetelijker hebben gemaakt. Zelfs onze gasten spreken nog steeds vol lof over Fleur die men typeert als een zangeres met een schitterende stem en een hele positieve performance.
Ook de band (drums, bas, toetsen en saxofoon) speelde geweldig. Ben je op zoek naar kwaliteit, creativiteit en flexibiliteit dan is Fleur de beste keuze.


Geplaatst op 10 juli 2017
Manon en Eddo geeft een 10

Fleur en Sander hebben onze bruiloft op een super manier van muziek voorzien. Zowel tijdens de borrel als tijdens het diner hebben ze passende, sfeervolle muziek gespeeld, zowel voor jong als oud. Fleur heeft een ontzettend mooie stem. We hebben heel veel complimentjes van de gasten gekregen over de muziek: leuke liedjes, mooie stem, mooi om te horen maar niet té aanwezig. En ons dochtertje van 2,5 jaar vond Olifantje in het bos tijdens de pauze ook erg leuk ;-). Ook tijdens de aanloop naar onze trouwdag heeft Fleur meer dan uitstekend mee gedacht over de mogelijkheden.

 

Geplaatst op 2 juli 2017
Jolanda geeft een 8.7
BOOM! heeft onze bruiloft extra speciaal gemaakt met hun spetterende en energieke optreden! Vanaf minuut 1 was het feest en stond iedereen tot het laatste nummer op de dansvloer. Met hun enthousiasme en goede opbouw van de nummers in de sets, zouden wij BOOM voor elk feest aanraden!

Geplaatst op 19 juni 2017
Elisa geeft een 9.7
Het muziek duo Fleur en Sander hebben onze bruiloft met hun heerlijke muziek tot een relaxte zomer avond omgetoverd. Iedereen kon heerlijk blijven kletsen maar ook meezingen als ze dat wilden en het klonk geweldig. Er was veel ruimte voor eigen inbreng en ook last minute requests. Fleur met wie wij contact hadden reageert ontzettend snel. Wij zijn ongelooflijk blij dat Fleur en Sander bij onze dag waren. It was the icing on the (wedding) cake!

Geplaatst op 20 mei 2017
Monique geeft een 10

Afgelopen zondag hebben Fleur en Sander bij ons de muziek verzorgd! Wat was dat een fantastisch duo! Zo op elkaar ingespeeld! En Fleur heeft zo een aangename frisse mooie stem, ongelofelijk! Dank je wel Fleur & Sander voor jullie prachtige muziek!


Geplaatst op 31 maart 2017
Brenda geeft een 9
De aanwezigheid van Fleur & Sander maakte de ceremonie persoonlijk, een klein feestje, een tikkeltje emotioneel en noem het verder maar op! Het was echt heel leuk om hen erbij te hebben! Liefs B&F
 

Geplaatst op 15 november 2016
Marieke Hoelen geeft een 10  
Fleur en Sander hebben gezongen tijdens onze bruiloft ceremonie. Ze waren ontzettend goed en het paste helemaal in het plaatje. De afstemming met Fleur vooraf verliep heel soepel en er is veel mogelijk. Een absolute aanrader!

 

Geplaatst op 8 november 2016
Jeannette en Ralph geeft een 9.7 

We zijn op het strand van Texel getrouwd en de live muziek van Mellow maakte onze ceremonie compleet. Zij hebben speciaal voor ons nummers ingestudeerd en daar een speciaal arrangement van gemaakt die passend was bij de ceremonie. Echt prachtig! Ook de borrel hebben zij prachtig muzikaal ondersteund. Fleur heeft vooraf alles op een hele prettige wijze met ons doorgesproken en voorbereid. Wij kunnen Fleur de Groot- Sterre Productions van harte aanbevelen.

 

 

Geplaatst op 27 juni 2016
Lisanne Bassa geeft een 9.3

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking. Wij kregen veel complimenten over de zangeres op onze bruiloft en vele waren nieuwsgierig wie ze was. Tevens heeft ze goed ingespeeld op onze wensen. Fleur is erg klantgericht en professioneel. Wij hebben, en zullen in de toekomst, Fleur aanraden voor bruiloften en feesten.

 

Geplaatst op 6 juni 2016
Anneke geeft een 10
Lieve Sander en Fleur,
Wat een geweldige ceremonie hebben jullie ons gegeven. Zeker de act met Sander en Arthur was fantastisch. Zo leuk dat jullie hieraan hebben meegewerkt. Onze gasten hebben het nu nog over jullie. Super bedankt voor de onvergetelijke dag! Liefs Arthur en Anneke

 

Geplaatst op 5 juni 2016
Pieter Koopmans geeft een 10
Flex heeft onze feestavond tot een superfeest gemaakt! Goede kwaliteit voor een redelijke prijs, leuke mensen en veel mogelijkheden. Kortom: een echte aanrader!
Geplaatst op 15 september 2014
Sander en Milly geven een 10
'Wij hebben voor Boom! gekozen vanwege hun hedendaags repertoire terwijl ook de danceclassics niet ontbreken. En vooral omdat tijdens ons studiobezoek het dak eraf ging!
Zouden ze het ook waarmaken op onze bruiloft? Meer dan dat! Het dak ging eraf met gepaste geluidssterkte en het werd dansen vanaf het eerste nummer!
De muzikanten zijn super en stralen plezier uit! Wat ons betreft ook echt een aanrader om de saxofonist er bij te boeken. Geweldig dat Boom! een nummer voor onze openingsdans heeft willen instuderen, dat maakte de opening van de avond erg persoonlijk.
Boom!, heel erg bedankt voor het compleet maken van ons huwelijksfeest! We hopen jullie vaker te horen spelen! '
 

Geplaatst op 10 september 2014
Diverse collega’s van bedrijfsfeest geven een 10

“Great party with a great band, BOOM! really shook the room!
They did get everybody dancing till the late hours to the disco oldies and recent hits.
Good music and a great band with the fun factor!”

“BOOM! is echt een top band. De sfeer zat er meteen in. Onmogelijk om stil te blijven zitten.
Het mag gezegd dat het enthousiasme waarmee de bandleden contact maken met de gasten en het plezier dat je daarin ziet heel inspirerend en leuk is.
Zij hebben ook echt plezier en dat hoor je in de muziek en zie je in de performance. Dat ze er zijn is een bijzonder waardevolle bijdrage voor de sfeer.
Zou het leuk vinden ze nog eens terug te zien.”
(Maria Jansma)

"Een fantastische band, ze beloofde na een 10 minuten wat easy listening de boel op de kop te zetten.
Op de minuut af gebeurde dit. De kalkovens ademde een gedans en zang uit......Van Chauffeur tot inversteerder gingen de voetjes van de vloer.

Een mega sfeer gecreëerd door een band welke het voor elkaar krijgt in onze kleine groep met verschillende nationaliteiten binnen No time een feestje te bouwen. Ze steken iedereen aan met hun enthousiasme en professionaliteit met uitermate goede muzikale scales............en dit heeft geleid tot een mega feest waar nog een ieder over doorpraat.

Collega’s vanuit Spanje , Italie tot Zwitserland iedereen is het er over eens welke band wij graag weer willen hebben voor ons 10 jaar bestaan..............BOOM.........een spectaculaire Band.
Bedankt.....tot 2019 !!!"
Maroesja Verschuren

“Top Band. Heerlijk uit ons dak gegaan!
Martine Glorie

"Really funky and groovy, great musicians and singers and lots of fun - great Party band, highly recommandable!"
Astrid Pellin

“Een maandagavond met de band Boom! De best maandagavond ever!”
Desiree Koot

 

Geplaatst op dinsdag 26 augustus 2014
P Corstens geeft een 10
Fleur heeft 3 nummers gezongen tijdens onze ceremonie. Het was fantastisch! Ze zingt zo zuiver, en de begeleiding van Sander is geweldig. Ze hebben zelfs 2 verzoeknummers ingestudeerd. Was geen enkel probleem. Mooier had het niet gekund! Ze heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen.
Daarna heeft ze met Flex onze bruiloft nog een swingend feestje gegeven. Ondanks dat wij 's middags een feestje gaven gingen alle voetjes van de vloer!
We hebben van veel gasten positieve reacties gekregen. Iedereen vond haar zoooo goed!
Ook de communicatie met Fleur ging erg goed. Ze reageerde altijd snel en uitgebreid op een mail. Ze is SUPER!!!!

 

Geplaatst op zondag 24 augustus 2014
Monique geeft een 9.3
We hebben een hele mooie bruidsceremonie gehad mede dankzij het optreden van Fleur de Groot (Mellow)! Ze heeft de nummers die we haar gevraagd hadden te zingen ontzettend mooi ingestudeerd en uitgevoerd. Super bijzonder! We kunnen haar zeker aanbevelen. Bas & Monique

 

Geplaatst op dinsdag 19 augustus 2014
Kim geeft een 9.3
Enorme goede stem en pianist ! Waren super blij met de mooie ceremonie muziek door fleur en sander geweldig duo, alles was perfect geregeld en goed afgesproken. We hebben absoluut niets negatiefs te melden.


Geplaatst op dinsdag 12 augustus 2014
Marianne geeft een 9.7
Fleur heeft onze huwelijksceremonie begeleidt met haar prachtig zang, met haar mooie stem heeft ze ons erg geraakt! Ons moment werd daardoor nog specialer.
 

Geplaatst op dinsdag 8 juli 2014
Kirsten geeft een 8.7
Wat een prachtige aanvulling bij onze ceremonie! Je zingt zo persoonlijk en echt voor ons!
We zijn zo blij dat jij erbij was, en wat zong je mooi.
Voor onze gasten was je een verassing, maar wat voor een. Ze praten nog steeds over je.
Dank je!
X

 

Geplaatst op zaterdag 7 juni 2014
Mirjam Hoijtink Haarman geeft een 9.7
Mellow (Sander&Fleur) speelde twee prachtige nummers tijdens onze trouwceremonie. Iedereen werd hierdoor geraakt, maar vooral wij! Het was een verrassing voor mijn man en Mellow wilde hier graag in meedenken en aan meewerken.Mooier dan dit had het niet kunnen zijn!!
Onwijs bedankt!
J&M 30-05-14
 

Geplaatst op donderdag 15 mei 2014
Els Kors geeft een 10
Wauw! Wat een fantastisch trouwfeest hebben we gehad! Boom!, super, super, super bedankt voor jullie geweldige optreden, enthousiasme en energie! We hadden ons feest niet anders willen wensen. Zelfs op hoge hakken, in trouwjurk en trouwpak hebben we gesprongen, gedanst en vooral heel erg genoten. En dat geldt ook zeker voor onze gasten. De vrolijkheid en energie is nu, dagen later, nog steeds aanwezig!
Liefs, Sjoerd en Els

 

Geplaatst op zaterdag 22 maart 2014
Marielle Meijnen geeft een 10
Fleur en Sander hebben als duo voor een geweldige muzikale verrassing op mijn moeders verjaardagsfeestje gezorgd. Fleur heeft een prachtige stem, Sander speelt supermooi basgitaar; samen hebben ze ons een onvergetelijk optreden bezorgd!
Dankzij hun professionele presentatie, flexibiliteit en betrokkenheid was alles perfect.
Iedereen heeft enorm genoten. Fleur en Sander, nogmaals heel veel dank!

 

Geplaatst op woensdag 19 maart 2014
Maurice & Nancy geeft een 10
BOOM! is een te gekke band met 100% dansgarantie! Dat mochten wij ervaren tijdens een huwelijk een aantal jaar geleden en dat is dan ook de reden dat wij BOOM! hebben gevraagd de muziek te verzorgen tijdens ons huwelijksfeest in februari van dit jaar. Hier hebben we geen moment spijt van gehad, vanaf het eerste nummer zat de sfeer er goed in en stond de dansvloer vol tot het eind van de avond. Wat een fantastisch feest. Alle bandleden zijn erg goed, energiek, en zien er goed uit in leuke kleding die gedurende de avond ook een paar keer gewisseld wordt. BOOM! had op ons verzoek ook een nummer ingestudeerd wat supergoed uit de verf kwam. We hebben niets dan leuke reacties gekregen van onze bruiloftsgasten! De communicatie met de band is goed en laagdrempelig en de bandpresentatie is ook leuk om te bezoeken. Als je een knalfeest wilt is BOOM! een absolute aanrader!

 

Geplaatst op zaterdag 8 februari 2014
Joey Simmerman geeft een 9.3
"Toen wij besloten hebben te gaan trouwen wisten wij meteen dat wij ons feest wilde laten verzorgen door een band.
Wij zijn van mening dat de band de avond maakt of breekt en dus zijn we onze zoektocht met een kritische bril op gestart. Het aanbod is groot en dus hebben wij vele promofilmpjes op internet bekeken. Wij hebben de eerste selectie gedaan op basis van de kwaliteit (1 valse noot was een no go). De 2e selectie hebben we gedaan op repertoire (zo breed mogelijk). We hebben vervolgens met de 2 overgebleven bands een afspraak gemaakt om te komen luisteren. Wij zijn naar de beide bands geweest met als selectiedoelstelling; “als wij in zeer kort tijdsbestek het gevoel hebben dat we mee willen dansen is het goed”.
Je raadt het al, na 3 minuten op de dansvloer, er was er nog maar 1 over Coverband BOOM o.l.v. Fleur de Groot!
De band heeft de avond keurig ingevuld en een spetterend optreden verzorgd. We hebben in de dagen na ons huwelijk vele telefoontjes gehad over de contactgegevens van de band en zijn overladen met complimenten over de prestatie van deze band.
De vloer is slechts 2x een paar minuten leeg geweest, tijdens de pauze van de band!
Boom! tot het volgende feestje, ik weet zeker dat jullie door vrienden, kennissen, collega’s en overige mensen geboekt gaan worden!'

 

Geplaatst op woensdag 5 februari 2014
Claire en Igor geeft een 9.7
"Het feest kon niet beter! Toen we op zoek gingen naar een band voor ons huwelijk, zijn we naar meerdere bandoptredens gegaan. We zochten een professionele feestband die moderne muziek speelt en écht een feestje neer kan zetten.
Toen we BOOM! zagen op het Neude in Utrecht met Koninginnenacht, wisten we meteen dat BOOM! de band was waar wij naar op zoek waren!
BOOM! voelt het publiek goed aan en zorgt ervoor dat iedereen met zijn voetjes van de vloer gaat. BOOM! staat op het podium om er een top feest van te maken voor het bruidspaar en niet om zelf een optreden te geven.
Dit vonden wij erg belangrijk en dit is waarom het ook zo’n top avond was!
Onze openingsdans begeleidt door BOOM! was ook een mega succes. Dit maakte het begin van het feest nog specialer en zorgde dat de zaal gelijk los ging.

BOOM! Bedankt voor jullie geweldige optreden en jullie professionaliteit. Wij bellen jullie zeker de volgende keer als we weer een feestje geven!"

 

Geplaatst op maandag 3 februari 2014
Sonja Jiskoot geeft een 10
Beste Fleur en mede bandleden van BOOM!
"Hier een heel groot dank woord naar jou en de band! Jullie hebben de sterren van de hemel gezongen en wisten er een waar feestje van te maken! Mede dankzij jullie hebben we een spectaculaire en onvergetelijk avond gehad! Namens het bruidspaar en mijzelf enorm bedankt voor jullie inzet en de goede organisatie!
Mocht er in de toekomst nog een feestje voorbijkomen, dan weten we jullie te vinden!


Geplaatst op zondag 2 februari 2014
Sophie & Pieter geeft een 8.3
Wil je een knalfeest? Ga voor Boom! Wat een fantastische performance - een heerlijke avond met Alle voeten van de vloer mede dankzij de band. Enorm veel van onze gasten hadden niets dan complimenten voor de band- van de muziekkeuze, tot de verschillende outfits en natuurlijk de unieke freeze-flash waar Boom aan mee werkte :) echt een aanrader - en laat Fleur de first dance zingen. Gergarandeerd succes! Wij hebben genoten van begin tot eind.


Geplaatst op woensdag 29 januari 2014
Mariëlle de Haas geeft een 10
Fleur heeft samen met bassist Sander en pianist Sander op 21 juni 2013 de muzikale omlijsting van onze bruiloft in België verzorgd, zowel bij de ceremonie als bij ons avondvullende diner.

We waren op zoek naar 'iets' dat ons kleine gezelschap niet weg zou blazen maar wel een indruk zou achterlaten. In overleg met Marieke van Merry Melodies (die fantastisch meedenkt en flexibel is) hebben we besloten om een combinatie te maken van Mellow en Fleur & Sander. Daar hebben we geen moment spijt van gehad!

Van begin af aan was het contact met Fleur al erg prettig. Ze is superflexibel, niets is te gek en ze voelde perfect aan welke kant we op wilden. Ze heeft zelfs met haar Sanders een aantal verzoeknummers ingestudeerd, wat onze ceremonie en avond nog persoonlijker maakte (overigens kan bassist Sander stiekem ook heel aardig zingen ;)).

Onze gasten waren helemaal weg van Fleur en de heren. Wij zijn meerdere malen gecomplimenteerd met de muziekkeuze en nog vaker is gevraagd waar we hen gevonden hebben.
Fleur heeft niet alleen een geweldige stem, ze is ook nog eens een prachtige en intelligente meid die haar zaakjes perfect op orde heeft én kan entertainen. Niet alleen wij, maar ook onze ceremoniemeesters, waren onder de indruk van haar professionaliteit.

Zoals al eerder gezegd, we hebben een dag met een gouden randje gehad.
Nogmaals bedankt, jullie zijn toppers!

 

Geplaatst op woensdag 29 januari 2014
Ilka geeft een 8.7
Fleur en Sander hebben op onze bruiloft gespeeld tijdens de barbecue. We zijn erg tevreden over het optreden en kregen ook van veel van onze gasten complimenten over de muziek. Fleur en Sander speelden een afwisselende set die bij iedereen in de smaak viel. We hebben er ontzettend van genoten en het was dan ook jammer toen het afgelopen was. Zeker een aanrader!

 

Geplaatst op zondag 24 februari 2013
Michiel en Kalle geeft een 8.7
Een jaar voordat we gingen trouwen waren we op de bruiloft van een neef en daar schitterden Fleur, Sander en hun saxofonist. Toen we niet lang daarna besloten ook te gaan trouwen, was de muzikale omlijsting van onze feestelijke dag snel gevonden! Fleurs zuivere stem, spontaniteit, vrolijkheid, enthousiasme en flexibiliteit omtrent het verzoeknummer zijn noemenswaardig. Fleur en band completeerden echt de geweldige sfeer die dag. Onze gasten en wijzelf hebben van hun muzikale aanwezigheid genoten en we raden haar dan ook van harte aan!

 

Geplaatst op zondag 20 januari 2013
Niels geeft een 10
Fleur en Sander hebben tijdens onze huwelijksceremonie in 2010 opgetreden. Zij hebben drie liedjes van onze eigen keuze uitgevoerd. Vooral de eigen invulling die ze hebben gegeven aan de verschillende nummers, maakt het optreden voor ons nog steeds heel bijzonder. De versie van het nummer "Voor Haar" van Frans Halsema is een aanrader.
Alle afspraken die wij op voorhand hadden gemaakt, zoals het tijdstip van aanwezigheid, zijn netjes nagekomen.
 

Geplaatst op vrijdag 18 januari 2013
Evert en Ingrid Waasdorp geeft een 8.3
Lieve BOOM!,
Wat een fantastische avond hebben jullie ons bezorgd op ons huwelijk!! De dansvloer is geen seconde leeg geweest en iedereen heeft genoten. We zijn zelfs een aantal keer gebeld over jullie contactgegevens dus wij komen jullie in de toekomst vast weer tegen op volgende feesten! Wij hebben jullie enthousiasme en professionaliteit enorm gewaardeerd.
Fleur, jouw versie van Hallelujah tijdens het kerkelijk huwelijk heeft ons heel erg ontroerd: het was geweldig!
BOOM!, bedankt!!!!
Groetjes
Evert en Ingrid Waasdorp'

 

Geplaatst op donderdag 17 januari 2013
joanneke en maarten geeft een 9.3
In augustus 2009 heeft dit duo op onze bruiloft 3 nummers gespeeld tijdens de huwelijksceremonie. Ze zijn er goed/zuiver, flexibel qua muziek/ tijd en plaats. Wij hadden ons geen beter duo kunnen wensen en zijn dus erg blij met onze keuze!
 

Geplaatst op woensdag 16 januari 2013
Restaurant Tante Kee geeft een 10
Bedankt voor jullie (red. FLEX) geweldige optreden! Van onze gasten alleen maar enthousiaste reacties mogen ontvangen!!! Fijn ook dat jullie zo FLEXibel waren toen het begon te regenen en iedereen naar binnen ging. Een half uur later was het terras weer gevuld en iedereen kon buiten weer genieten van jullie stem en muziek!!
Wij houden jullie zeker in gedachten voor een volgende evenement en gaan jullie zeker aanbevelen!!
Met culinaire groet,
Kim & Raymond, Restaurant Tante Kee op Kaageiland

 

Geplaatst op maandag 14 januari 2013
JD en Es geeft een 9.0
Inmiddels is het al bijna een maand geleden, maar we krijgen nog geregeld heel positieve reacties van ons bruiloftsgasten over jullie goede en leuke optreden! Via deze weg ook vanaf ons; bedankt Fleur en Sander!

 

Geplaatst op maandag 14 januari 2013
Heidi geeft een 9.7
Onze hele trouwdag was geweldig en werd ook nog eens afgesloten met een spetterend optreden van Fleur met haar vand Boom. We hadden eigenlijk maar een verzoekje aan Boom….om er een feestje van te maken en dat is, zoals we eigenlijk al hadden verwacht, helemaal gelukt! Ons feest begon al met het door Boom ingestudeerde openingsnummer van Bruno Mars. Wat echt top was! Ook verliep de communicatie heel erg goed.
Niks was teveel en alles was bespreekbaar. We hadden vanaf het eerste moment al een goed gevoel bij jullie en dat hebben jullie volledig waargemaakt. Het is echt een knalfeest geworden en we hebben een hoop complimenten over jullie gekregen van onze gasten. En van onze kinderen, want die hebben genoten van jullie, zoals jullie wellicht hebben gezien. Wie weet tot over 12,5 jaar!!!

 

Geplaatst op donderdag 10 januari 2013
Klaas Norel geeft een 10
Fleur en haar Dickens Duet hebben de muziek verzorgd van de nieuwjaarsbijeenkomst van de Lions Club Mijdrecht/Wilnis. Vanaf de Parkeerplaats begeleidde het Dickens duet de gasten muzikaal naar de borrel en diner. Zij verzorgden met elkaar de achtergrondmuziek. En allen hebben we daar zeer van genoten. Het was een passende, verrassende, sfeervolle, stralende muzikale omlijsting van onze bijeenkomst.
 

Geplaatst op maandag 7 januari 2013
Paulien Otten geeft een 9.3
Mijn ouders waren op zoek naar mooie, maar vooral ook rustige live muziek tijdens het feest voor hun 25-jarig huwelijksjubileum. Aan die verwachtingen voldeed Fleur heel erg goed. Het was een heel erg gezellig feest, waarbij de muziek ook achtergrondmuziek bleef, precies zoals mijn ouders het graag wilden. Fleur zong mooi en zuiver, we hebben zowel bij haar als bij de pianist geen valse noot kunnen ontdekken. Verder is ze ook op organisatorisch vlak erg flexibel en makkelijk in de omgang. Het hoogtepunt van de avond was dat Fleur een verzoeknummer heeft ingestudeerd en gespeeld voor mijn ouders, dat 25 jaar geleden ook in de kerk werd gespeeld bij hun huwelijk.

 

Geplaatst op vrijdag 4 januari 2013
Nelleke Kamstra-Engeltjes geeft een 10
Beste Fleur,
Langs deze weg willen we jou en de band nogmaals hartelijke bedanken voor een super optreden op onze bruiloft. Wij zijn nog steeds aan het nagenieten.
Fleur, bedankt voor het goede contact wat we met je hadden. Je bent snel en zeer correct. Dat scheelt echt een hele hoop bij al het regelen. Jullie zijn zeker een aanrader!!

 

Geplaatst op woensdag 2 januari 2013
Jutta geeft een 9.0
Wauw, wat een band en wat een geluid! Ze beloofden met z`n 4en te spelen voor 10, en dat deden ze! Het feest op onze bruiloft was werkelijk boven verwachting; iedereen heeft heerlijk staan dansen, en de stem en energie van Fleur waren daarvoor niet te weerstaan! Een hele fijne samenwerking met deze band, een goede playlist met ruimte voor eigen inbreng, en absoluut aan te raden voor een geweldig feest; al onze gasten konden geen genoeg krijgen van het feestje en waren vol lof; FLEX ontzettend bedankt voor deze onvergetelijke avond en ga zo door! (14 sept 2012, Klaas en Jutta)
 

Geplaatst op woensdag 2 januari 2013
Brenda & Etienne geeft een 10
Wij waren op zoek naar een easy listening bandje ter gelegenheid van ons huwelijk. Mellow (zang en bas) heeft tijdens ons running diner voortreffelijk gezongen en gespeeld. Fleur is zeer toegankelijk, to the point, komt haar afspraken na, is duidelijk en biedt die kwaliteit die zij belooft....zeer goed dus. Mede dankzij Fleur en Sander was onze dag perfect. Fleur en Sander dank jullie hartelijk voor jullie enthousiasme en wat ons betreft zeker tot ziens!
 

Geplaatst op dinsdag 1 januari 2013
Marieke geeft een 9.3
8 juni jl zijn wij getrouwd en het was een fantastische dag. In de voorbereiding op zoek naar de muziek voor `s avonds kwamen we al gauw uit bij Fleur en Sander. Van de demo`s op de site werden we erg enthousiast! Het contact met Fleur verliep echt super. Via de mail diverse keren contact gehad en altijd een snelle en duidelijke reactie. Erg prettig vonden we dat. Daarnaast waren de afspraken heel duidelijk zodat beide partijen wisten waar ze aan toe waren. We hebben bewust gekozen voor Fleur en Sander met een saxofonist en de saxofoon was ook helemaal geweldig. We wilden graag live muziek maar niet te sterk aanwezig en Fleur en Sander was precies wat we ervan bedacht hadden. We waren helemaal weg van Fleur haar stem en heel veel van onze gasten hebben ook meerdere keren aangegeven dat ze de muziek geweldig vonden en bovenal Fleur haar stem. We hebben een geweldige leuke, muzikale avond gehad met dank aan Fleur en Sander en Pieter! Dank jullie wel!
Tip: als je heerlijke achtergrond muziek wil, zoek dan niet verder want Fleur is geweldig!
Jogchem & Marieke van Dijk

 

Geplaatst op vrijdag 28 december 2012
van Onselen geeft een 9.0
In maart 2011 hebben wij tijdens onze huwelijksceremonie en feest mogen genieten van Fleur. Wij hebben van haar genoten!