BOOM!... Shakes the room! De meest knallende coverband! 

 

Hoe vonden andere mensen de feesten met BOOM!? Nou zo! : 

Bruiloft Maud en Koen

'BOOM! Heeft onze trouwdag tot een nog groter feest weten te maken.
We hadden direct een goed gevoel bij de professionele aanpak van de band.

Toen we de feestzaal binnenkwamen stond alles klaar en direct tijdens het eerste nummer ging de zaal op z'n kop.
Gedurende de gehele avond is de dansvloer vol geweest en we hebben de ceremoniemeester gevraagd om de taxi die ons kwam ophalen wat uit te stellen.
Met BOOM! heb je de hele avond energie, enthousiasme en heerlijke nummers: kortom feest!
De laatste minuten van het feest stonden alle gasten op en neer te springen. Ook vanuit onze familie en vrienden kwamen louter positieve reacties. We kijken terug op een prachtige trouwdag en daar heeft deze topband voor een groot deel aan bijgedragen!'

 

Bruiloft 27 juni 
Zaterdag 27 juni speelde Boom op onze bruiloft. Jeetje wat was dit mede dankzij Boom een SUPER feest zeg. De dansvloer stond de hele avond vol met dansende vrienden en familie, wat een heerlijk gevoel. Boom bouwde iedere set heel goed op met verschillende soorten nummers, van oude dansclassics tot top 40 muziek. Wij hadden van te voren aangegeven dat we niet te veel danceclassics wilden en samen met Boom hebben we een goede oplossing daarvoor kunnen vinden. Wij vonden de band heel muzikaal maar vooral ook mega enthousiast/energiek en als je dat ziet word je zelf ook heel erg enthousiast. Boom bedankt voor jullie geweldige optreden, we hebben een feest gehad om nooit te vergeten !!


Jubileum Beachvolleybaltoernooi Bergen Op Zoom 13 juni 
Wat een topfeest!
Voor ons 20e beachvolleybaltoernooi wilden wij groot uitpakken tijdens het feest voor de deelnemers! Al bij het eerste contact met BOOM! werd al gelijk duidelijk dat het een enthousiaste groep muzikanten is die er van geniet om samen muziek te maken. 
Vanaf het eerste nummer gaat de band al lekker los en dat heeft zijn uitwerking op het publiek. Na ee volle dag in de zon gevolleybald te hebben hoopten we dat BOOM! de deelnemers in een feeststemming kon houden. Door de goede en gevarieerde muziekkeuze, stroomde de zaal snel vol en werd het een knalfeest.
Drie goede sets van 60 min. waarbij BOOM! elke set goed opbouwt. Bij de laatste set ging het dak er af! Na het laatste nummer (Viva La Vida van Coldplay) ging de zaal nog minutenlang door met "Ooohooohooohh". Kippenvel! 
Namens de organisatie wil ik BOOM! bedanken voor dit TOP feest. Wij hebben ervan genoten. Goede muziekkeuze, goede zang en muzikaal erg strak! Hopelijk tot ziens! 


Bruiloft 12 mei 
Op onze bruiloft heeft de band BOOM! de sterren van de hemel gespeeld! Mede dankzij hen hebben wij een knalfeest gehad, waar flink gedanst en geswingd is en waar iedereen enthousiast was over de muziek; spetterend, enthousiast, niet té hard, swingend, etc. Echt een aanrader voor iedereen die van een goed feestje houdt!

BOOM! heet niet voor niets BOOM!: Met hun exploderende repertoire en performance maken deze 7 ervaren muzikanten er gegarandeerd een knallende avond van! De twee zangeressen en één zanger sleuren met hun fantastische solo’s en vlammende koortjes het publiek mee in een onvergetelijke avond. 

 

BOOM! mixt het welbekende coverbandrepertoire met verrassende nieuwe hits. Zo kunt u in de ene set Pharrell, Calvin Harris en Avicii verwachten, en in een andere set een Michael Jacksonmedley en The Pointer Sisters!

 

Van Beyoncé tot Borsato, alles passeert de revue...Onder één voorwaarde: 
HET MOET KNALLEN!